Bedrijfsbootcamp 


Bootcamp voor jouw bedrijf of afdeling?

Wil je graag met alle collega’s in vorm komen of blijven? Samen met jouw collega’s trainen in de buitenlucht? Kies dan voor bedrijfsbootcamp. Met de focus op conditie, kracht en uithoudingsvermogen schudt jij en jouw collega’s de werkstress van jullie af. Aan de hand van verschillende bootcamp trainingen raakt het koppie even helemaal leeg.

Bootcamp is al jaren een enorme hype in Nederland en steeds meer bedrijven beginnen er aan. Natuurlijk geweldig om dit samen met jouw collega’s te ervaren. En het brengt voor zowel de medewerkers als het bedrijf veel positiviteit met zich mee. Medewerkersworden fitter, waardoor ze meer energie krijgen. Dit motiveert natuurlijk ook op de werkvloer.

Wat is bedrijfsbootcamp?

Bedrijfsbootcamp is sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een professionele trainer op jouw gewenste locatie. Dit kan natuurlijk bij jouw bedrijf op het terrein zijn, maar ook bij de Health club op de High Tech Campus in Eindhoven. Wil jij jouw afdeling of bedrijf naar een hoger level helpen? Dan is onze bedrijfsbootcamp de ideale stap voor jouw bedrijf en collega’s. Hiermee investeer je in de gezondheid en het welzijn van het bedrijf. Bedrijfsbootcamp zorgt voor productievere medewerkers, meer betrokkenheid, een lager ziekteverzuim, vermindering van stress én een betere nachtrust. Dit is hét middel om medewerkers iets extra’s te bieden!

Bedrijfsbootcamp is daarnaast ook geheel op maat; wij zijn inzetbaar voor een eenmalige intensieve training op locatie, een langdurig trainingsprogramma of een evenement. Bootcamp Eindhoven zorgt voor inhoudelijk goed ingerichte trainingen ter bevordering van de teambuilding binnen jouw bedrijf.

Is bedrijfsbootcamp iets voor jouw bedrijf?

Het is natuurlijk belangrijk dat alle medewerkers zich prettig voelen bij de bedrijfsbootcamp. Daarom zijn onze lessen toegankelijk voor iedereen, ongeacht niveau. Zowel beginnende als gevorderde sporter kunnen meedoen.

Hoe leuk zou het zijn om de vrijdagmiddagborrel om te toveren naar een vrijdagmiddagbootcamp? Samen de uitdaging aangaan, flink afzien en maximaal presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoek je extra motivatie, stimulans en gezelligheid op kantoor? Dan is Bedrijfsbootcamp ideaal voor jou.

Waarom bedrijfsbootcamp?

 • Meer energie na 60 minuten
 • Sporten in groepsverband
 • Op locatie, Health Sportclub, Hybride of online
 • Met voorkeur buiten in de frisse lucht
 • Onder begeleiding van een professionele bootcamp trainer
 • Bespaar zakelijk tot 40% fiscaal voordeel
 • Voeg bedrijfsbootcamp toe aan jullie vitaliteitsprogramma

Bedrijfsbootcamp voor teambuilding 

Bootcamp met jouw bedrijf of afdeling is natuurlijk geen uurtje om bij te kletsen met jouw collega’s. Bedrijfsbootcamp is afzien, presteren en uitgedaagd worden! Dit zijn tevens gouden factoren voor teambuilding. Bedrijfsbootcamp kent vele voordelen:

 • Productiviteit: Vitale werknemers hebben meer plezier in hun werk en  zijn tot 20% productiever.
 • Engagement: Werknemers die actief meedoen met bedrijfsbootcamp voelen zich meer betrokken binnen de afdeling of het bedrijf.
 • Uitgeruste medewerkers: Outdoor sport zorgt voor een betere nachtrust en geeft een voldaan gevoel, waardoor je de dag positiever start.
 • Lager ziekteverzuim: Actieve medewerkers zijn minder vaak ziek vergeleken met andere werknemers. Dit verschilt ongeveer 15%.
 • Stressvermindering: Matig tot intensief sporten verlaagt stress en de kans op een burn-out.