Bootcamp Stadswandelpark Eindhoven


Bootcamp Stadswandelpark Eindhoven

Ben je op zoek naar een effectieve en leuke training in Eindhoven? Is jouw doel spieropbouw, krachtopbouw of vergroten van jouw uithoudingsvermogen? Geniet je van een training in de buitenlucht? Vind je het leuk om op een openbare plek in de natuur te trainen? Dan is onze bootcamp training geschikt voor jou.

Onze bootcamp trainingen zijn spierverstevigend en worden uitgevoerd in groepsverband. Iedere bootcamp training vindt plaats onder begeleiding van een professionele instructeur. Het doel van onze bootcamp is om kracht en uithouding te verbeteren door middel van intense oefeningen. De efficiëntie van onze bootcamp trainingen verhoogt, doordat we in groepsverband trainen.


Onze bootcamp trainingen in Eindhoven

Al onze bootcamp trainingen vinden plaats in de buitenlucht, zonder sporttoestellen. En dit alles onder begeleiding van onze  professionele instructeur.  Door middel van fitnessoefeningen met je eigen gewicht, intervaltrainingen en conditionele oefeningen zorgen we ervoor dat jouw uithoudingsvermogen verhoogt en jouw kracht versterkt.

Bootcamp is enorm geschikt voor mensen die willen afvallen en kracht willen opbouwen. En dat in teamverband. De afwisseling tijdens de trainingen ligt in de eerste plaats bij onze bootcamp personal trainer die de oefeningen bedenkt. Vaak worden er ook oefeningen bedacht die je samen moet uitvoeren. Zo krijg je naast de training ook een leuke sociale bezigheid.


Bootcamp oefeningen Stadswandelpark

We trainen in de buitenlucht. Dit heeft een enorm voordeel. Niet alleen dat we ons meer energiek voelen, maar ook dat we gebruik kunnen maken van de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de bankjes in het Stadswandelpark in Eindhoven. Hierop kunnen we verschillende oefeningen uitvoeren, Ook maken we gebruik van het mooie grasveld en gebruiken we het park zelf om te hardlopen.

 

Een aantal Bootcamp oefeningen die je kunt verwachten tijdens onze bootcamp les:

  • Jump squats
  • Push ups
  • Walking lunges
  • Horizontale sprongen

 

Interesse in bootcamp trainingen in het Stadswandelpark in Eindhoven?

Heb je interesse om mee te doen met onze bootcamp trainingen? Aarzel dan niet langer en meld je nu aan! We bieden altijd als 1e een gratis proefles aan. Hierin kun je zelf bepalen of onze bootcamp training geschikt is voor jou.