Wijkbootcamp


Bootcamp bij jou in de wijk of met jouw vriendenclub?

Ben je op zoek naar een bootcamp bij jou in de buurt? Is jouw trainingsdoel het verstevigen van jouw spieren? Wil je daarbij ook verbinden met buurtgenoten? Geniet je ervan om in de buitenlucht te trainen? Dan is een wijkbootcamp een geschikte trainingsvorm voor jou.

Bootcamp is al jarenlang een hype in Nederland. Natuurlijk geweldig om dit samen met jouw vrienden of buren te ervaren. Tijdens deze complete training geef je in 60 minuten alles wat je hebt en ga je erna weer voldaan naar huis. Of u nu beginner bent, de draad weer wilt oppakken of een ervaren bootcamper. iedereen krijgt gepaste oefeningen tijdens de wijkbootcamp, zodat iedereen met de hele groep mee kan.


Bootcamp in de volgende wijken 

In Eindhoven en omgeving heeft Maxx Training  in verschillende buurten veel succesvolle wijkbootcamps opgezet. Met de bewoners van de wijk komen we 1 of meerder malen per week in een parkje of speeltuin in de buurt samen. Tijdens deze momenten gaan we gedurende een uur sportief met elkaar aan de slag in de vorm van een bootcamp training. Deze trainingen worden zo opgezet dat iedereen, op eigen niveau, met veel plezier hieraan deelneemt.

Deze wijkbootcamps staan dan ook niet alleen in het teken van actief trainen, maak ook in het teken van samen sportief bezig zijn. Tevens verhogen wijkbootcamps de sociale verbinding onder de buurtbewoners. Iedereen is welkom, zowel jong as oud. Enige vereiste is punitiviteit!

Wij verzorgen alle materialen, zodat je iedere week weer een afwisselende en uitdagende wijkbootcamp krijgt. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen is een handdoek en een flesje water.

Wil je de bootcamp ook in jouw wijk lanceren of wil je eens een keer meedoen in Maxx Training? Stuur dan een mail naar info@maxxtrainingt.nl o.v.v. wijkbootcamp.

De wijken in Eindhoven waar we reeds wijkbootcamp geven:

  • Rochusbuurt – Eindhoven
  • Tongelre – Eindhoven
  • Pastoor van Arsplein – Eindhoven
  • Jan van Eijckgracht – Eindhoven
  • Dirigentplein – Eindhoven
  • Vuurvlinderlaan – Son
  • Kasteellaan – Sint Oedenrode

Interesse in wijkbootcamp?

Tevens geven we in een aantal wijken in Son en Sint Oedenrode wijkbootcamp. Wil je weten waar de trainingen precies plaatsvinden? Neem dan contact met ons op. Wil jij jouw wijk ook aanmelden voor wijkbootcamp? Dit kan natuurlijk ook. De kosten worden gedeeld door het aantal aanmeldingen. Voor meer informatie bel je eenvoudig met 06 – 22 08 75 61 of vul ons contactformulier in.